Hier kunnen jongeren én ouders terecht voor vragen over school. Of het nu gaat over een (andere) opleiding, werk of een thuissituatie waar hulp bij nodig is. Is een van de onderstaande situaties herkenbaar voor uw zoon of dochter?

Wilt u direct contact? Stuur een bericht!

Logo Stay in School Rijnmond

STAY IN

SCHOOL

Stuur een bericht

 

Ik wil hulp.

Heeft uw kind problemen op school of maakt u zich zorgen over de voortgang van de studie, dan kunt u dat met de mentor of studieloopbaanbegeleider op school bespreken. Weet wel, dat als uw kind 18 jaar of ouder is, de school slechts met toestemming van uw kind informatie mag verstrekken. Komt u er met de school niet uit, dan kunt u de leerplichtambtenaar van uw gemeente bellen.

 

Maakt u zich zorgen over de gezondheid van uw kind, dan kunt u contact opnemen met uw huisarts of wijkteam. U kunt uw zorgen met hen bespreken.

Neem contact op met de RMC coördinator Rijnmond

Check-it app voor alles over inkomen, gezondheid, huisvesting, bijna 18 en onderwijs van Zadkine en Albeda.

Heb je wat aan deze informatie?

Deel het met jouw vrienden via social media om hen ook te kunnen helpen.

Stay in school is een initiatief van gemeenten, MBO-instellingen en samenwerkingsverbanden in de regio Rijnmond. Ons doel is dat zoveel mogelijk jongeren binnen deze regio een startkwalificatie behalen. Hier vind je alle informatie over de activiteiten die wij uitzetten en waar wij ons op dit moment mee bezig houden.

 

Neem voor meer informatie over dit initiatief contact op met Jula Grimbilas.

Logo Stay in School Rijnmond
Logo Stay in School Rijnmond

Heeft uw kind problemen op school of maakt u zich zorgen over de voortgang van de studie, dan kunt u dat met de mentor of studieloopbaanbegeleider op school bespreken. Weet wel, dat als uw kind 18 jaar of ouder is, de school slechts met toestemming van uw kind informatie mag verstrekken.Komt u er met de school niet uit, dan kunt u de leerplichtambtenaar van uw gemeente bellen.

Logo Stay in School Rijnmond
Logo Stay in School Rijnmond
Logo Stay in School Rijnmond
Logo Stay in School Rijnmond